image

Dinkassa.se(OLD)

Dinkassa.se - Framtiden idag, direkt online!

Dinkassa.se - rapporter på webben!


dinkassa.se är en online-tjänst som kan användas av dig som har ES Kassasystem. Här kan du logga in och se vad som händer i din verksamhet. Tjänsten fungerar för alla typer av verksamheter - däribland t.ex. restauranger, caféer, frisörer och alla sorters butiker.

Under förutsättning att din kassa är uppkopplad mot Internet skickas information kontinuerligt vidare till vår serverhall via en säker, krypterad anslutning.

Med hjälp av ditt personliga användarnamn och lösenord kan du logga in och följa försäljningen från vilken internetuppkopplad dator som helst. Om du driver flera företag eller har flera separata kassor kan hela försäljningen kontrolleras gemensamt eller separat för varje enskild kassa. Det finns ingen begränsning i antalet kassor som kan kopplas samman för att du ska få en total överblick av din verksamhet.

Med hjälp av dinkassa.se kan du både kontrollera och administrera din kassa, oavsett var i världen du befinner dig. Om du vill, kan du även ge en inloggning till din redovisningsbyrå. Då kan din revisor gå in direkt och hämta den information som behövs för att göra t.ex. momsrapporter och bokslut. När du använder dinkassa.se får du automatiskt även en komplett backup av din kassa online. Du behöver inte längre vara rädd för att tappa information till din bokföring.

I ES Kassasystem ingår utan extra kostnad en grundlicens till dinkassa.se där du bl.a. kan följa de senaste dagarnas försäljning och hålla koll på lager och prislistor. För dig som vill gräva djupare i din verksamhet tillhandahåller vi mer avancerade funktioner och möjlighet att se historik längre bakåt i tiden.

Koppla upp dig mot dinkassa.se nu med detsamma! Du får total kontroll på din verksamhet och kan spara både tid och pengar. Vill du veta mer? Kontakta då oss på på tel. 08 – 410 509 90 eller support@eskassa.se så hjälper vi dig.