image

Kassapaket

Nytt kassasystem? Ta en titt på våra välgenomtänka kassapaket nedan!

KASSAPAKET

ES Kassasystem är ett smart och smidigt kassaprogram som är lätt att lära sig. Det är logiskt uppbyggt och passar alla branscher.

Vi kan erbjuda en mängd olika varianter av kassadatorer som är skräddarsydda för ES Kassasystem. Antingen kan du välja ett av våra färdiga paket eller så kan du sätta ihop ett eget paket anpassat efter dina behov och önskemål! Har du redan befintlig hårdvara så kan du installera ES Kassasystem direkt på datorn!

Kontakta oss för att få mer information och en offert på ett system som passar just dig! Vi kan även komma överens om en månadskostnad vid en finansieringslösning.

Här nedan ser du ett urval av de produkter som vi kan erbjuda. Du kan även ladda ner produktblad i pdf-format som beskriver de olika produktpaketen närmare.

Tryck på tummen längst ner och tryck sedan på brevikonen för att kontakta oss!

BUDGETmore_vert
BUDGETclose

BUDGET är för dig som är ute efter någonting enklare. För dig som inte ställer marknadens högsta krav på hårdvara. För dig som vill ha någonting stabilt men samtidigt prisvärt.

Stämmer ovanstående in på dig och din verksamhet? Tryck på "LÄS MER" nedan för att se vad det finns för alternativ tillgängliga för just dig!

STANDARDmore_vert
STANDARDclose

STANDARD är för dig som vill ha hög kvalité, stabilitet och pålitlighet. Här hittar du våra absolut populäraste och mest sålda paket.

Här finner du högpresterande hårdvara parat med vår egenutvecklade mjukvara. Vi erbjuder kompletta system med installation och utbildning inkluderat.

Tryck på "LÄS MER" för att se vilka kassapaket vi erbjuder!

PREMIUMmore_vert
PREMIUMclose

För dig som vill ha det bästa av det bästa. För dig som kräver topp-presterande hårdvara och förstaklassig service.

I vårt PREMIUM-paket finner du marknadens bästa kassadator med fantastisk prestanda, hög kvalité, vattentålighet och enorm robusthet.

Nyfiken? Tryck på "LÄS MER" så får du se vad vi erbjuder!