Radera en artikel

Radera en inmatad artikel (innan du har skrivit ut kvittot)

* Markera artikeln i listan över produkter längst upp till vänster.

* Klicka på knappen med en ”soptunna” så försvinner artikeln från listan.

TIPS: Om du vill kan kassasystemet spara information om alla felslag (borttagna artiklar) som görs.

Detta väljer du under huvudmenyn ”Administration - > Försäljningsspecifikt - > Övriga inställningar - > Övrigt -> Kräv beskrivning av felslag".
Om du aktiverar denna funktion ser du listan över felslagen under huvudmenyn ”Bokföring - > Registrerade felslag”.