ES Kassasystem + WooCommerce

WooCommerce genom WordPress är ett fantastiskt verktyg för e-handel. WooCommerce är det absolut främsta verktyget för e-handel.

Varför ska just du använda vår WooCommerce-integration?

Spar tid och pengar

Du slipper arbetet med att manuellt hantera artiklar och kategorier genom båda ställen.

Helt automatiserat

“Set and forget” – som man brukar säga. Lösningen är helt automatisk. Ingen manuell handpåläggning alls.

Koppling över molnet

Dina kategorier och artiklar skickas alltid upp till vår molntjänst först, sedan vidare till WooCommerce.

Kolla in vår demosida!

Hantering av artikelregister

Med ES Kassasystem sammankopplat med WooCommerce är det mycket enkelt att hantera artikelregistret. Hantera det antingen direkt i kassan – eller i WooCommerce!

Enkelt att använda

WooCommerce är det främsta verktyget på marknaden för E-handel och är byggt för just WordPress. WooCommerce är mycket intuitivt och enkelt att både lära sig och att använda.

Produkthantering

Redigera dina produkters namn, priser, kategorier m.m. direkt i WooCommerce. Det är även enkelt att lägga till bilder och information om produkten. WooCommerce förenklar din e-handel avsevärt!

Kategorihantering

Likt ditt kassasystem så använder sig WooCommerce utav kategorier; t.ex. “T-tröjor”,”Jeans”, “Skjortor” m.m. för att sammanställa alla produkter. Vi synkroniserar alla dina kategorier direkt till WooCommerce så att du slipper lägga upp dessa på nytt. Slipp dubletter!

Funktioner vi erbjuder dig inom WooCommerce

Synkronisering av kategorier

Samtliga av dina varukategorier synkroniseras. I WooCommerce väljer du sedan vilka kategorier du önskar ska och vilka som inte ska synas i webshopen.

Synkronisering av artikelregister

Likt varukategorierna synkroniseras hela ditt artikelregister till WooCommerce. Du väljer sedan i WooCommerce vilka artiklar du vill visa i din webshop.

Synkronisering av lagersaldo

Köper dina kunder i din webshop synkroniseras lagersaldot till ditt kassasystem – och även tvärtom.
Allt är helt automatiserat.

Synkronisering av priser

Du kan välja att inte synkronisera priser om du t.ex. har ett annat pris på webben. Du kan med andra ord alltså sätta ett eget pris på webben och ett eget pris i fysisk butik.

Synkronisering av artikelnamn

Vill du synkronisera dina produkter men samtidigt döpa om dina produkter online? Visst! Lagersaldo m.m. synkroniseras i bakgrunden precis som vanligt.

Loggning av händelser

Vi loggar vad som händer mellan ditt ES Kassasystem och WooCommerce. T.ex. nya produkter, produktuppdateringar, felmeddelanden m.m.

Vill du sätta igång redan nu?

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att komma igång direkt!

Vanliga Frågor

Har du övriga frågor som vi inte lyckats besvara ovan? Kanske kan du får svar på det du söker nedan!

Vad kostar det?

För WooCommerce-integrationen tillkommer en kostnad vid sammankoppling med ES Kassasystem. Kostnaden bestäms utifrån ditt avtal med oss eller din återförsäljare.

Vad är WordPress?

WordPress är ett verktyg för att bygga hemsidor. Till WordPress finns det ett antal färdiga teman som du kan använda dig utav. WordPress är ett krav för att kunna använda WooCommerce.

Kan jag redigera mina produkter?

Självfallet! Du kan välja fritt om du vill redigera t.ex. namn, pris, kategori m.m. i WooCommerce eller i ditt ES Kassasystem. Ha dock i åtanke vilka inställniongar du har valt för synkronisering.

Vad behöver jag göra i förväg?

Först och främst behöver du ha ett webhotell med tillhörande WordPress-uppsättning. Ett krav för att använda WooCommerce är att din hemsida är byggd i WordPress.

Kan jag publicera endast utvalda produkter?

Absolut. Vid första synkronisering så synkroniseras hela ditt produktregister från ditt kassasystem, men du kan aktivt i WooCommerce välja vilka produkter du vill visa i webshopen och inte.

På vilka enheter kan jag använda detta?

Ditt ES Kassasystem fungerar på din kassadator precis som vanligt. WooCommerce är webbaserad och kan användas i de flesta webbläsare. WooCommerce har även en mobilapp för dig som behöver det.
Fick du inte svar på det du undrade? Hör av dig till oss.