Integrationer mot ES Kassasystem

ES Kassasystem samarbetar med flertalet leverantörer på marknaden för bokföringsprogram, personalhanteringssystem, betalsystem m.m. För att underlätta din vardag kan du sammankoppla många av dessa system med ditt kassasystem.

Bokföring

Fortnox

Fortnox

Med vår integration till Fortnox kan du synkronisera dina fakturor, Z-rapporter, artiklar, lagersaldo m.m.
Du skapar enkelt en faktura i kassan för automatisk synkronisering. Z-rapporterna sköter sig själva!

Personalhantering

Personalkollen

Personalkollen

Med ES Kassasystem integrerat med Personalkollen får du en stilren, snyggt designad helintegrerad stämpelklocka direkt i kassan, samt att din försäljningsstatistik synkroniseras direkt in på ditt konto. Mycket smidigt!

Caspeco

Caspeco

Caspeco effektiviserar din personalhantering! Genom vår integration Caspeco får du en helintegrerad stämpelklocka direkt i kassasystemet. Instämplade tider och försäljningsstatistik synkar direkt in i Caspeco.

Betalmedel

Swish

Swish

Swish - ja, det vet du redan vad det är. Däremot kanske du inte visste att du kan ta betalt med Swish direkt i kassaprogrammet? Med Swish i kassan förenklar du ditt betalningsflöde!

CashGuard

CashGuard

CashGuard håller ordning på dina kontanter! Den ser även till att kontantkassan alltid stämmer.
Sluta oroa dig efter inbrott eller rån - dina kontanter är säkra i din CashGuard. Simpelt och smidigt!

Klarna

Klarna

Betala med Klarna i butik. Kunden ber att få betala med Klarna i kassan och uppger sitt telefonnummer. Kunden får ett SMS med en länk och slutför köpet direkt i telefonen. Mycket enkelt!

E-Handel

WooCommerce

WooCommerce

Glöm dagarna då du manuellt behövde stämma av kassans- och webbshopens lagersaldo var för sig.Med integration mot WooCommerce är allting automatiserat avseende synkronisering.

Livsmedel

Pricer

Pricer

Pricers system för elektronisk prismärkning hjälper dig att spara tid med automatiska prisuppdateringar. Det är mer kostnadseffektivt än papper och förbättrar kundernas upplevelse med korrekt, tillförlitlig prissättning.

Vill du integrera mot oss? Kika in på vår
Developer-sida!