Dinkassa.se

Här kan du logga in och se vad som händer i din verksamhet. Med hjälp av dinkassa.se kan du både kontrollera och administrera ditt kassasystem, oavsett var i världen du befinner dig. Dinkassa.se har stöd för iOS, Android och Windows.

I alla webbläsare.

Översikt

Vid inloggning presenteras du med en grafisk överblick för din försäljning. Dinkassa.se visar dig antal besök, försäljningsbelopp m.m.

Rapporter

En hel drös rapporter finns tillgängliga för dig – däribland kopior på Z-rapporter, försäljning per dag, per artikel, per kategori m.fl.

Transaktioner

Dina transaktioner laddas upp i realtid. För varje transaktion har du möjlighet att ta se vad  det innehåller och t.ex. ta ut en kvittokopia.

SIE-filer

SIE-fil är en förutsättning! På Dinkassa.se kan du ta ut SIE-filer baserat på Z-rapporter och kontoplan, men även per enskild transaktion.

Transaktionsrapporter

För varje enskild transaktion som är utställd i ditt ES Kassasystem kan du på Dinkassa.se kontrollera t.ex. vilka produkter som har sålts, vad de kostade, momsbelopp, momssats m.m. Du kan även se vilken medarbetare som har utfört respektive köp.

På Dinkassa.se har du möjligheten att kunna ta ut en kvittokopia för varje transaktion. Denna kvittokopia exporteras i .PDF-format, varvid du kan spara denna .PDF-fil och sända det vidare till din kund, om så skulle behövas.

Utöver ovan finns även möjligheten att sammankoppla ditt ES Kassasystem med t.ex. Fortnox, Personalkollen m.fl. direkt på Dinkassa.se. Tilläggsavgifter utgår.

Varför ska du använda Dinkassa.se?

Dinkassa.se är vår mest använda tilläggstjänst till ES Kassasystem. Majoriteten av våra kunder har ett behov av att kunna följa sin försäljning live på distans, och med dinkassa.se är det fullt möjligt!

registrerade och aktiva konton

% av alla kunder använder Dinkassa.se

olika typer av rapporter

Vad mer kan vi erbjuda dig?

Topplista

Ibland är det bra att veta om vilka utav dina produkter som säljer bäst, och vilka som säljer mindre bra.

Personalliggare

Om du använder ES Kassasystem’s inbyggda personalliggare har du möjligheten att på dinkassa.se ta ut rapporter för arbetad tid.

Snittpriser

Är du intresserad av att veta vad din snittförsäljning totalt, men även per produkt är? Visst kan vi visa det!

Administration

På Dinkassa.se kan du administrera ditt kassasystem online. Det är fritt fram att lägga till nya artiklar, ändra priser, namn osv.

Backuper

Du kan känna dig trygg. Ditt kassasystem finns alltid tillgängligt online – utifall att olyckan skulle vara framme! Vi hjälper dig vidare.

Fakturor

Om du fakturerar i ditt ES Kassasystem kan du mycket enkelt hämta upp dina fakturor i .PDF-format direkt online.