ES Kassasystem + iCoupon

För flygbolag och flygplatser runtom i Sverige! Digitala kuponger – direkt på boardingkoret eller i mobilen.

Varför ska just du använda vår iCoupon-integration?

Spar tid och pengar

Generera mer intäkter för din flygplatsverksamhet genom att erbjuda iCoupon-kuponger.

Helt automatiserat

“Set and forget” – som man brukar säga. Lösningen är helt automatisk. Ingen manuell handpåläggning alls.

Koppling över molnet

Alla dina transaktioner skickas direkt upp till molnet för att vidare skickas till iCoupon.

Vad är iCoupon?

iCoupon är en digital lösning för flygbolag och flygplatser. Flygbolag kan omgående och på distans utfärda digitala kuponger som kopplas samman med flygbolagens boardingkort alternativt direkt till passagerarnas mobiltelefoner – beroende på flygbolagets tekniska uppsättning gentemot iCoupon.

Med vårt samarbete med iCoupon assisterar vi verksamheter på flygplatser runtom hela Sverige – däribland kiosker, restauranger och caféer!

Kupongdata

Kupongdata hämtas automatiskt från iCoupon vid skanning av boardingkort. Kupongen kan sedemera vara en procentuell rabatt eller rabatt i kronor. Denna rabattkupong kan användas direkt i kassaprogrammet vid försäljning.

Digitala kuponger

Flygbolagen utfärdar digital kuponger med iCoupon vid de tillfällen det skulle uppstå flygförseningar. Dessa kuponger kan sedemera användas runtom flygplatsen hos de verksamheter som är anslutna till iCoupon för att t.ex. betala för en lunch, dryck, snacks m.m.

Världens största flygbolag är idag anslutna till iCoupon – däribland t.ex. SAS, Norwegian, British Airways, KLM, TAP m.fl.

Hur fungerar det?

Genom att använda iCoupon slipper passagerarna hämta ut kuponger utan har istället tillgång till kupongen antigen direkt på sitt boardingkort (QR-kod) eller via mobiltelefonen.

Boardingkortet/kupongen skannas i ett ES Kassasystem för att till fullo betala eller för att delbetala ett köp. Vid eventuell retur återförs transaktionen till iCoupon och därigenom kundens boardingkort.

Hur kommer jag igång?

Kontakta oss

Börja med att höra av dig till oss och informera om oss att du önskar koppla ditt ES Kassasystem till iCoupon.

Vi kontaktar iCoupon

Vi kontaktar iCoupon för att erhålla de nödvändiga nycklar som behövs för att installera iCoupon i kassan.

Aktivering

Vi löser aktiveringen åt dig och ser till att integrationen fungerar. Vi tar sedan kontakt med dig och demonsterar integrationen.