ES Kassasystem

LIVSMEDEL

Intresserad? Hör av dig till oss!

Integrerad våg.

Vi kan tillgodose dig med ett antal integrerade vågar – allting ifrån butiksvågar till etikettvågar till rullbandsvågar. Allt integrerat direkt till kassasystemet!

Butiksvågen Dibal DPOS-400 är vår mest populära våg, med en kapacitet om 15kg.

Vågen är enkel att både hantera och installera. Likt andra kassakopplade vågar visar vågen vikten för varan och överför detta till kassaprogrammet automatiskt i realtid. I kassaprogrammet väljer man endast en artikel – antingen med ett fast eller öppet pris – och slår därefter ut den på valfritt betalmedel.

Använder du en etikettvåg kan du skriva ut denna i din charkdisk för att sedan klistra denna på produkten. När kunden lägger upp sina varor på banden skannar kassören etiketten likt vilken annan produkt som helst.

Fakturera – direkt i kassan!

Fakturera direkt i kassan! Det är både smidigt och enkelt. ES Kassasystem har ett gediget inbyggt faktureringssystem med möjlighet till fakturakopior, påminnelser m.m.

Har du återkommande kunder som önskar en faktura per vecka/månad? Då är det fritt fram att använda funktionen för samlingsfaktura i kassan.

Har du även tjänsten “Dinkassa.se Pro” så har du även möjligheten att hämta upp dina orginalfakturor direkt online.

Psst… Tänk på att vår integration med Fortnox automatiskt skickar över dina fakturor.

Hyllkantsetiketter.

För dig inom livsmedelsbranschen är i regel hyllkantsetiketter alltid ett krav när du letar efter ett kassasystem. Självklart kan vi förse dig med detta!

Vårt sätt för att hantera hyllkantsetiketter är både enkelt och intuitivt. Du har möjligheten att välja mellan ett antal etikettstorlekar, däribland t.ex. den vanligaste storleken om 105mm x 25mm. Du kan till och med ändra typen av streckkod baserat på den typ utav skanner du har i din verksamhet. Allt för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig som kund!

Du kan även ställa in marginaler åt både höger och vänster samt upp och ner. Många A4-skrivare är olika, men med dessa hjälpmedel kan du anpassa etiketterna för just din skrivare.

Digitala hyllkantsetiketter.

Pricers system för elektronisk prismärkning hjälper dig att spara tid med automatiska prisuppdateringar. Det är mer kostnadseffektivt än papper och förbättrar kundernas upplevelse med korrekt, tillförlitlig prissättning.

Skicka priser och produktinformation trådlöst ut i butik baserat på uppgifter från kassasystemet.
Helhetslösningen anpassas perfekt till din verksamhet för att stimulera produktivitet och strömlinjeforma prissättning.

Varje Pricer-installation inkluderar etiketter, maskinvara för datakommunikation och programvara som kommunicerar med ditt befintliga affärssystem.

Behöver du hårdvara?

Snabba upp ditt transaktionsflöde med rätt typ utav hårdvara! Vi baserar vårt förslag till dig på din verksamhetsyta och önskemål kring tillbehör.

Inventeringsskanner Tysso BCP-8000

Vår inventeringsskanner är mycket enkel att använda. Blippa dina produkter, ange hur många av varje produkt du ser framför dig och lägg sedan skannern i den USB-kopplade dockningsstationen.

Inventering

Använd skannern för att enkelt inventera hela din verksamhet. Det enda du behöver göra är att blippa din produkt och ange hur många av denna produkt du har.

Trådlös laddning

Inventeringsskannern läggs ned i den USB-kopplade dockningsstationen både för sammankoppling med kassan samt för laddning.

Inleveranser

Har du fått en större inleverans av diverse olika varor? Inga problem! Skanna varje varutyp en gång och ange hur många du mottagit. Inte svårare än så!

Enkel inläsning

Lägg inventeringsskannern i dockningsstationen och läs sedan in dina förändringar i ditt ES Kassasystem. Kassasystemet uppdaterar ditt lagersaldo automatiskt.

Digital Kvittopapperskorg

Den digitala kvittopapperskorgen är ett bra sätt för dig att spara både pengar och miljö!

Kassakvittot slängs automatiskt i en digital papperskorg!

Säger dina kunder alltid “släng kvittot”? Vi vet. Vi vet också att det är ett stort slöseri på både pengar, energi och papper.
Vi vill hjälpa dig att stävja detta genom att automatiskt alltid slänga alla kvitton i en digital papperskorg.

Hur fungerar det då?

Vid avslutat köp slängs kvitton automatiskt i en digital papperskorg (i molnet). Ställ frågan till din kund; “vill du ha kvitto?”. Säger din kund nej fortsätter du helt enkelt med nästa köp utan att göra något annat. Säger din kund ja så synes en upplyst knapp i försäljningsmenyn; “skriv ut kvitto”, som du trycker på. Enkelt!

Använder du CashGuard? Inga problem!

Trygg förvaring

Dina kontanter är i låst och tryggt förvar! Oroa dig inte för onödiga och kostsamma inbrott.

Korrekt växelhantering

Din CashGuard ser till att alltid ge rätt växel tillbaka till kund baserat på inmatade sedlar och mynt.

Konstant kommunikation

Din CashGuard och ditt ES Kassasystem kommunicerar konstant med varandra!

Swish i kassan!

Vill du kunna erbjuda dina kunder fler betalsätt än bara kontant och kort? Tur för dig att vi finns! Dina kunder behöver endast sin telefon!

Tjänsten är kostnadsfri för dig som använder ES Kassasystem.

Tilläggstjänster för ES Kassasystem

Om du önskar utöka ditt kassasystem med ännu fler funktioner så har vi ett antal tilläggstjänster som kan passa just dig och din verksamhet!

Digital Kvittopapperskorg

Dina kvitton slängs automatiskt i en digital papperskorg. För utskrift av kvitto visas en knapp; “skriv ut kvitto”.

Dinkassa.se Backoffice

Med hjälp av dinkassa.se kan du både kontrollera och administrera ditt kassasystem, oavsett var i världen du befinner dig.

Personalhantering

Sammankoppla Personalkollen, Caspeco eller Timetjek med ditt kassasystem. De hjälper dig att optimera din personalomsättning!

ES Kassasystem + Fortnox!

Sammankoppla ditt kassasystem med bokföringssystemet Fortnox. Du sparar både tid och pengar! En mycket populär integration för livsmedelsbutiker.

Synkronisera Z-rapporter som bokförda verifikationer

Synkronisera fakturor i kassan som ordrar till Fortnox

Hantera kontoplanen för Z-rapporter direkt i kassan

Integrerad prisfrågeterminal

Är dina kunder intresserade av att kunna blippa produkter för att se vad de kostar?
Då har vi lösningen – med vår integrerade prisfrågeterminal!