Hårdvara för ES Kassasystem

Vi levererar den hårdvara som passar just din typ utav verksamhet. Oavsett verksamhetstyp och oavsett hur stor din verksamhet är så finns det alltid hårdvara som passar just dig!

Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare!

POSLAB WP9690W

FEC PP-9745

FEC PP-9735

Protech PA-3622

ES Go

Poslab WP9690W

Poslab WP9690W är en enkel, slimmad skärm som uppfyller dina krav på en enkel kassadator! I ett elegant aluminiumskal med stiligt raka kanter finner du en vattentålig 15″ LED-skärm med inbyggda datorkomponenter.

 

Datorn har en stark Intel® Celeron Elkhart Lake J6412 processor, 8GB DDR4 RAM-minne samt en robust SSD M.2-hårddisk. Per standard levereras datorn med 4GB RAM-minne, men vi utrustar alltid datorerna med 8GB DDR4 RAM-minne för utökad stabilitet. Utrustningen kommer komplett med flertalet seriella ingångar samt USB-ingångar.

LÄS MER OM POSLAB WP9690W

FEC PP-9745

PP-9745 är efterföljaren till den oerhört populära “FEC PP-9645” som dominerat marknaden i många år. Denna touchbaserade PC-dator pryds av en slät front, raka hörn med mjuka kanter och en elegant design – i HD-upplösning.
Datorn (som är inbyggd i skärmen) har en Intel® i5-9500TE  på 2.21GHz, 32GB DDR3 RAM-minne samt en robust Samsung EVO SSD-hårddisk. Utrustningen kommer komplett med flertalet seriella och USB 2.0 respektive 3.0-ingångar.

LÄS MER OM FEC PP-9745

FEC PP-9735

FEC PP-9735 är en enkel, slimmad skärm som uppfyller dina krav på en enkel kassadator! I ett elegant aluminiumskal med stiligt raka kanter finner du en vattentålig 15″ LED-skärm med inbyggda datorkomponenter.
Datorn har en stark Intel® Bay-Trail J1900 processor, 8GB DDR3 RAM-minne samt en robust SSD-hårddisk. Per standard levereras datorn med 4GB RAM-minne, men vi utrustar alltid datorerna med 8GB DDR3 RAM-minne för utökad stabilitet. Utrustningen kommer komplett med flertalet seriella ingångar samt USB-ingångar.

LÄS MER OM FEC PP-9735

Protech PA-3622

En smidig, smart, allt-i-ett kassadator. Den har allt du behöver! Kassan kommer komplett med skärm, dator, kvittoskrivare, kunddisplay, magnetkortsläsare, seriella ingångar, USB-ingångar m.m. i ett oerhört stabilt och robust skal.
Med en Intel Celeron J1900 på 2.42 GHz, 4GB RAM och en av marknadens starkaste hårddiskar – Samsung EVO SSD så har du allt du behöver. Har du ont om utrymme eller känner att du vill ha en helintegrerad lösning är detta kassan för dig!

LÄS MER OM PROTECH PA-3622

ES Go

En smidig, smart, och stilren surfplatta. Oavsett om du driver en mobil verksamhet eller endast önskar en stilren lösning på din kassadisk så är detta kassapaketet för dig.

 

ES Go kan kompletteras med en integrerad betalterminal samt även kvittoskrivare vid behov. Utan kvittoskrivare kan du enkelt skicka rapporter- och kvitton via e-post samt även nå all din information via vår molntjänst Dinkassa.se. ES Go är utformad för att klara av både vatten och värme och är lämplig för alla typer av verksamheter.

LÄS MER OM ES GO