Digital Bongskärm

Effektivisera din verksamhet med vår digital bongskärm! Skippa pappersbongarna och modernisera!

Bli modern – använd bongskärm!

Med en bongskärm i köket ersätter du enkelt dina traditionella pappersbongar och spar samtidigt både på miljö och energi.

Skippa pappersbongar

Pappersbongar är just… traditionellt.
Traditionellt = gammeldags.

LÄS MER

Anpassa utseendet

Den digitala bongskärmen är oerhört flexibel. Skärmen anpassas efter hur precis just du vill ha den!

LÄS MER

Jobba mer effektivt

Med en digital bongskärm blir ditt arbete i köket betydligt lättare. Fokusera på maten, inte kassan!

LÄS MER

Hur kan vår digitala bongskärm
hjälpa dig?

Betydligt mer än vad du tror! Det är inte bara kostnader du sparar in på. Du spar även energi på att t.ex. inte behöva leta efter borttappade bongar.

Släpp pappersbongarna!

En digital bongskärm är modern, innovativ och framförallt mycket bekvämare i en köksmiljö. Samtidigt som ditt arbete i köket blir lättare så värnar du även om miljön genom att undvika pappersutskrifter.

Den digitala bongskärmen anpassas efter dina behov. Det fungerar hos dig som driver en sedvanlig restaurang likväl dig som driver en lunch- eller snabbmatsrestaurang.

Anpassning och flexibilitet

Den digitala bongskärmen är oerhört flexibel. Skärmen anpassas efter hur precis just du vill ha den. Du kan ställa in färger, optimal tillagningstid, beställningsnummer, bordsnummer – you name it!

En bongskärm klarar mycket mer än en simpel pappersutskrift. Du ger både dig som restaurantör mer kontroll, likväl din personal i köket.

Fokusera på din verksamhet

Du kan med en enkel knapptryckning på bongen antingen markera den som “upptagen” eller trycka bort den som färdig rakt av.
Om önskas kan även en fysisk bong skrivas ut i samband med att man trycker iväg en digital bong som färdig för att t.ex. lägga denna lapp på en bricka som personalen sedan tar med sig ut till respektive kund.

Hur kommer jag igång?

Kontakta oss

Börja med att höra av dig till oss och informera om oss att du är intresserad av vår digitala bongskärm. Prisuppgifter delges.

Vi förbereder

Vi förbereder din bongskärm för leverans. Vi ställer in nödvändiga inställningar för din verksamhet och kontrollerar funktioner.

Vi installerar

Vi ser till att du får din digitala bongskärm installerad hos dig. Mest sannolikt upphängd på väggen med ett snyggt fäste!