ES Kassasystem + Kassateknik

Erpato Europe AB har sedan en tid tillbaka förvärvat bolaget Kassateknik Stockholm AB och därigenom gått ihop. Scrolla ned för mer information.

Förvärvning av Kassateknik

Erpato Europe AB (som utvecklar ES Kassasystem), med kontor beläget i Tyresö söder om Stockholm, har förvärvat bolaget Kassateknik AB. Med detta samarbete ökar vår sammanslagna kompetens såväl som allmän tillgänglighet vilket innebär en ännu högre servicegrad för båda leverantörers kunder.

ES Kassasystem är ett av marknadens större kassasystem med tusentals användare runtom i hela Sverige.

För dig som är kund hos Kassateknik sedan tidigare - oroa dig inte!

Du når oss framöver på telefonnummer:

08 - 410 509 90

Varför går Kassateknik ihop
med ES Kassasystem?

Kassateknik grundades 1999 av Torsten Ekström, med mer än 25 års erfarenhet inom handel och service av kassasystem, kassaapparater, vågar, skrivare och andra betalsystem. Kompetensen hos ES Kassasystem’s säljare och supporttekniker är mycket hög, varför vi känner att de är en stor fördel för oss på Kassateknik.
Kassateknik har under många års tid arbetat som återförsäljare av ES Kassasystem och har mycket god erfarenhet av kassaprogrammet och dess avsedda hårdvara.

Med oss ombord teamet hos Erpato Europe AB och ES Kassasystem kan vi erbjuda betydligt mer kompetens och framförallt tillgänglighet för dig som kund!