Kopior på Z-rapporter

För att ta ut kopior på Z-rapporter online krävs Dinkassa.se Pro. Vänligen kontakta kundsupporten på 08-410 509 90 eller support@eskassa.se för att teckna Dinkassa.se Pro.

1. Logga in på www.dinkassa.se med det användarnamn och lösenord du blivit tillsänt ifrån kundsupporten.

2. Klicka på fliken “RAPPORTER

3. Klicka på “Z-rapporter” under den fetstilade rubriken “Rapporter”.

4. Välj vilken kassa du önskar söka Z-rapporter för. Har du endast 1 kassa på ditt konto är denna redan förvald. Har du fler kassor på samma konto får du manuellt välja vilken kassa du vill söka på.

5. Fyll i vilket Fr.o.m.-datum samt T.o.m.-datum du önskar ska efter, alternativt kryssar du i rutan under “Fr.o.m. datum” och väljer en lämplig period i rullistan. Klicka sedan på knappen “Sök”.

Notera även att du kan skapa en Z-rapport för din kassa i realtid. Välj vilken kassa som du vill göra Z-rapporten för och tryck sedan på “Beställ ny Z-rapport”. Notera att det tar ca 30 minuter innan Z-rapporten skapas i kassasystemet. Detta förutsätter att kassan är uppkopplad mot internet och ES Kassasystem inte är nedstängt.

6. Välj den Z-rapport du önskar ta ut en kopia på genom att klicka på “Skriv ut kopia” på samma rad. Filen laddas ned som en .PDF.

OBS! Se till att du inte har popup-rutor blockerade för www.dinkassa.se. Har du popup-rutor blockerade kommer filen inte att laddas ned. Nedladdning av filer på www.dinkassa.se initieras av en popup-ruta.